CK – Calvin Klein parfum

ckIN2UVandaag de dag, het is een wereldwijd bekende naam die synoniem is met urban chic en stijl. Calvin Klein fabriceert trendy kleding, tassen, ondergoed, parfum, en ga zo maar door. Het bereik van parfums gemaakt door onder dit merk is beroemd over de hele wereld.

Calvin Klein Parfum serie werd gelanceerd in het jaar 1981. Vandaag de dag, zij vervaardigen tot dertig vijf verschillende geuren voor zowel vrouwen als mannen. Hoewel de geuren uit hoofde van dit merk zijn vrij duur, ze zijn goed hun prijs waard. Een specialiteit van de Calvin Klein Parfum bereik is dat de meeste van hun geuren zijn unisex. Dit betekent dat het merendeel van de geuren kunnen worden gebruikt door zowel mannen en vrouwen. Vier van de meest populaire en meest verkochte parfum zijn:

1. CK One Dit was het eerste parfum gelanceerd door Calvin Klein, waardoor het een pionier voor het merk maakt. Het is een unisex geur, wat ideaal is voor dagelijks gebruik. Het heeft noten van mandarijn fruit, patchouli, muskus en kruiden zoals gember. Deze geur bevat ook muskus.

2. CK Be- Dit is ook een unisex parfum, maar het is meer geschikt om te worden gedragen voor de avonden, op feestjes of bij een corporate ornaat. Dit is omdat; het is een diepe en intense geur die een middelste noot van de geur van lavendel bloemen heeft.

3. CK in 2U hem- Dit is een Calvin Klein Parfum exclusief voor de mannelijke clientèle. Zoals het best geschikt voor mannelijke geuren, het een sterke geur met houtachtige basis noten. Het belangrijkste ingrediënt dat deze geur geeft haar sterke geur is het Fizz van gin gemaakt door verse limoenen.

4. CK in 2U Herman Zoals de naam impliceert, is een geur bedoeld voor vrouwen. Het heeft een warme, delicate geur die rijkdom en sensualiteit uitstraalt.

Calvin Klein Parfum bereik wordt gerangschikt onder de mooiste van de wereld van vandaag. Het grootste deel van het klantenbestand van dit merk eerder bestond uit de rijken en de elite klassen, maar vandaag de dag, als gevolg van de toegenomen koopkracht van de midden-en hogere middenklasse, zijn deze geuren komen binnen het bereik van een breder spectrum van mensen. Een aantal van Calvin Klein winkels hebben zich vandaag in alle grote steden van de wereld geopend. U kunt de geur die u wenst uit stand-alone boetieks in winkelcentra, of die in vijfsterrenhotels te kopen. Ze kunnen ook online worden gekocht. Het voordeel van de aankoop van deze parfums online is dat je goede kortingen kunnen maken. Deze parfums voor grote giften, zoals parfum is iets dat is geliefd bij vrijwel iedereen, en de naam Calvin Klein voegt precies de juiste vleugje klasse, zwier en stijl aan het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *