Eenvoudige, elegante jurken

simple-jurk

Vrouwen die bereid zijn om de stad te schilderen rood en willen dat doen in stijl zal dat eenvoudige raffinement vinden is heel erg in als het gaat om designer kleding voor luxe, nachtelijke evenementen. Veel van de hedendaagse mode-ontwerpers zijn erg basic, elegante stijlen die het mogelijk maken de schoonheid van een vrouw te schitteren door zonder te worden overweldigd door ingewikkelde patronen of bezuinigingen goedgekeurd.

Vergis je niet; dazzle is nog steeds in. De nadruk ligt echter meer op accessoires en haar om de voltooide look te creëren. De jurken gewoon de perfecte canvas voor het toevoegen van schittering en glans of alleen verlaten met slechts een paar subtiele accessoire toevoegingen.

Als een grote nacht op de stad is net om de hoek, zullen vrouwen vinden er enkele spectaculaire opties beschikbaar in designer jurken. Enkele van de meest populaire stijlen op dit moment onder andere:

Geplooide V-hals – Dit ontwerp biedt een boven-de-knie-look die vertrouwt op prachtig gekleurde, weelderige stof om het grootste deel van de verklaring af te leggen. In plaats van bogen versieringen, eenvoudig, vrouwelijk plooien zorgen voor een fantastisch ontwerp dat pronkt bochten zonder al te veel onthullen. Hoewel misschien niet geschikt voor de meest formele gelegenheden, is dit een uitstekende stijl voor diner en een nacht van dansen.

1-schouder toga’s – prachtig, afbeelding van een full-length aanmaken, deze jurken zijn ideaal voor een avondje in het theater, ballen en andere chique evenementen. Vaak gemaakt om een zeer eenvoudige, verfijnde uitstraling te leveren, hebben sommige ontwerpers hun eigen draai toegevoegd. Bijvoorbeeld, het is niet ongewoon om een schouder toga’s die zijn voorzien van stromend verticale plooien in de rok buurt te vinden. Andere ontwerpen bieden een kortere lengte in combinatie met een prachtig verzamelt die in het oog te vangen en te brengen aandacht aan de heupen.

Silk tank jurken – Het aanbieden van een zeer elegante, full-length verschijning, deze jurken zijn beeld perfect voor een grote verscheidenheid van gelegenheden. Afhankelijk van de accessoires, haar en make-up gedragen, kunnen ze meteen thuis voor een afternoon tea of perfect voor een uptown affaire ’s nachts. De sleutel tot het creëren van de juiste look met deze geavanceerde ontwerpen liegt in accessoires, dus kies met zorg.

Strapless – Deze ontwerpen nooit falen om hoofden te draaien. Vrouwen vinden een aantal prachtige opties zijn beschikbaar in zowel full-en knie-lengte. Sommige ontwerpers hebben gekozen voor geplooide ontwerpen die afhankelijk zijn van kleur om hun verklaring af te leggen. Anderen leunen meer naar eenvoudige prints die flatteren.

Ontwerpers hebben samen een geweldige selectie van jurken voor nachten dit voorjaar en najaar gezet op de stad. Vrouwen uit alle vormen, maten en voorkeuren kunnen stappen op hun best in de ontwerpen voor hen beschikbaar in high-end collecties.

Het maakt niet uit welke stijl vrouwen te selecteren, is het echter van cruciaal belang om aandacht te besteden aan de accessoires, haar en make-up om een afgewerkte look die verdooft creëren. Om dit te doen, vergeet niet om de gelegenheid en de algemene stemming in het achterhoofd te houden. Een basis tank jurk in zwarte zijde, bijvoorbeeld, kan gemakkelijk transformeren tot een glamoureuze select met een up-do, diamanten en de juiste oorbellen. Dat dezelfde jurk, bijvoorbeeld, kan perfect werken voor een romantisch avondje uit met een speelse beneden kapsel en losse, vloeiende krullen.

Kies met zorg en vervolgens vergeet niet om het allemaal samen te stellen voor een look die niet doet wat het belooft te verblinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *