5 slimme manieren om geld te besparen op je trouwjurk

Bruiloften zijn spannend en leuk. Voor de bruid, het kiezen van de bruidsjurk is de meest opwindende beslissing die ze ooit kunnen maken voor haar huwelijk. Toch kan het budget voor een bruiloft overboord gaan omdat trouwjurken zijn vrij duur. Dit kan leiden tot financiële beperkingen bij het plannen van een huwelijksreis of andere bruiloft benodigdheden zoals de trouwring. Hieronder zijn 5 manieren om geld te besparen op een trouwjurk dat iedere bruid kan overwegen over bij het plannen van haar huwelijk.

1. Maak een begroting

De belangrijkste beslissing te doen, terwijl het plannen van een bruiloft is om een ​​budget te plannen in het bijzonder voor een trouwjurk. De meeste bruiden hebben een beeld van hun droom trouwjurk en als je die jurk vinden het heel gemakkelijk om te vergeten over de prijs. Noteer je jurk budget op papier en vast te houden ondanks het feit dat verleid door een prachtig maar dure trouwjurk. Het is ook gemakkelijk om uw budget te overschrijden, terwijl het gebruik van een credit card, dus er naar streven om geld te houden en te betalen voor de bruidsjurk in contanten. herinner me ook in je trouwjurk budget geld nodig voor accessoires, wijzigingen en schoonmaakkosten na de bruiloft op te nemen.

2. Ga Vintage

Vraag een speciale vrouw in je leven voor haar trouwjurk. Het kan ofwel uw moeder of tante of je oma zijn. Het kan ook uw goede vriend of een andere vrouw die je liefde en respect zijn. Velen zijn blij om te zien hun trouwjurk opnieuw wordt gedragen door iemand van wie ze houden. En moeders in het bijzonder op te slaan hun bruidsjurk voor hun dochters te dragen op hun bruiloft. Als u houdt van vintage jurken en of het de juiste maat, draag dan de bruidsjurk zoals het is. Accessorize met vintage of moderne sieraden en accessoires om de look compleet. Als u het formaat wilt wijzigen of te wijzigen de stijl, kies dan voor een goede kleermaker die gespecialiseerd is in trouwjurken om de noodzakelijke veranderingen door te voeren. U kunt ook meer stof toe te voegen of te verwijderen stoffen zoals de mouwen voor een moderne look. check-out ook voor winkels die vintage bruidsjurken te verkopen tegen een redelijke prijs en op een korting.

3. Maak je eigen Toga

Als je goed bent in naaien, dan is er niemand beter dan u om uw eigen trouwjurk te naaien. U kunt uw eigen trouwjurk die zeker zouden zijn one-of-a-kind jurk te ontwerpen. Het kopen van uw eigen stoffen bespaart ook een hoop geld. Een bezoek aan een groothandel op te slaan en een passend aanbod van de gewenste stof te kopen tegen een lagere prijs. U bespaart geld op de naai kosten ook. Zelfs als je niet eventueel uw eigen jurk kan naaien, kunt u een familielid of vriend die kan naaien huren. Of u kunt een lokale naaister in te huren om de jurk te naaien vanaf uw ontwerp. Het zal zeker minder dan het kopen van een trouwjurk kosten.

4. Zorg Simple

Een trouwjurk van zijde of kant met veel versieringen, zoals kralen of borduren kan niet alleen rijden de kosten van een trouwjurk, maar ook verhoogt de kosten voor aanpassingen en het schoonmaken na de bruiloft. Kies voor stoffen zoals synthetische en zijde-polyester blends om dezelfde look als een zijden jurk te krijgen. Kies stoffen zoals chiffon en taf zoals ze zijn redelijk geprijsd in vergelijking met iets te ingewikkeld, zoals Chantilly kant. Kies ook trouwjurken dat design accenten gecreëerd door plooien, plooien en stiksels die grote detaillering te bieden in plaats van met de hand genaaid parels en kristallen.

5. Shop Online

Online winkelen biedt een verscheidenheid aan opties in stoffen, stijlen en prijzen. Het is mogelijk om een ​​bruidsjurk in de stijl en de grootte die je wilt op de prijs die binnen uw budget past. Kies voor websites met terugkeerbeleid en terugbetalingen in het geval u niet tevreden bent met de jurk in persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *