Boho fashionista, een chique stijl verklaring

Tramp Boho stijl is bevorderd en gestyled voor meerdere jaren. Het omvatte excentrieke stijlen van het leven en zijn natuurlijke plannen ontmoeting met een rijke samenleving. Het werd vertederend geliefd bij jongeren die het vertrouwen in de ontwikkeling, vrije geest en inventiviteit gehad. De term bohemien heeft geen definitie nog slechts een ingenieuze vakmanschap “wat je draagt ​​om er anders uitzien, niet hetzelfde als anderen”. Boheemse stijl kleding, diverse en tribale, enthousiast sentimenteel en down to earth, een prachtige array en exotische mix van easy going Vogue chic, ongelooflijk straat slim, en een mix van de bohemien verlegen bloem kind met een vintage look.

Bohemian is een prachtig instrument voor nieuwe ervaringen, zodat je niet hebt gedacht. Boho Chic ontwerp stijlen wachten op loszittende lange rokken, flowy tops en jurken die worden geborduurd en versierd met kant en zijn ongelooflijk willekeurige in het ontwerp.

Charmante bohemien zigeuner rok versierd met de hand borduren, subtiele mix van tinten, vooruit en achteruit ongelijke hemlines, zilveren pailletten werken, bloemenprint en paisley contouren, tiered en tie dye stijlen. Zeer ontspannen en comfortabel, cool, katoen delicate en rijke weefsel. Het kan worden ingericht met verschillende prints, levendige riem toppen zoals tunieken, die een ongelooflijke look en een vagebond vogue fashionista stijl geeft.

Beauteous weelderige verweven rokken gemaakt met patchwork textuur stoffen geometrisch gerangschikt in verschillende tinten. Deze gelaagde rokken uitgebreid met verbazingwekkende ontwerpen, patch werk en kantwerk zijn een must. Deze rokken geven een buitengewoon diepe blik op individuele boho mode-stijl. Het materiaal is echt bijzonder goed ademend, etnische en lichtgewicht. Veelzijdige elastiek in de taille is zeer comfortabel en gemakkelijk te dragen.

Zing mee met de mode die u meeneemt buiten de normale en regelmatige stijlen, het vet en mooi je de bohemien fashioinista. Strappy tops en lange vloeiende rokken, geborduurde tunieken, versierd en met de hand geborduurde kaftans, de passie voor mode die stijlen de vrije geest, bohemien kleding brengt u naar de rijken van de ontwerper stijlen van over de hele wereld.

Peasant stijl tunieken en losse harembroek met patronen van mandala’s en pauwen, das geverfd kleuren en gedurfde prints met gesmokte taille, dragen laag op de taille of hoge, mode met tanks of losse tunieken, je kan het gewoon niet fout gaan met boho chic gaan. Wrap rokken gemaakt van sari’s en Indiase prints in juweel tonen, dragen als een jurk of een rok, op het strand of als een avondjurk, een cover-up of een cruise jurk, zacht en zijdeachtig, dubbel gelaagd en omkeerbaar, een schoone stijl verklaring.

Mode-up, stijl naar beneden, kom prints en stoffen die gelukkig en in harmonie met moeder aarde te verkennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *