Hoe te trekken uit een geweldige kapsel op mijn trouwdag

Het wordt morgen mijn grote dag en ik wil ervoor zorgen dat mijn haar perfect is voor de gelegenheid. Ik had kunnen kiezen om een ​​haar stijlvol te huren om mijn haar te doen, maar ik heb besloten mijn eigen haar te doen omdat ik de volledige controle wil hebben over de stijl die ik ga dragen voor de bruiloft en ik wil wat besparen geld ook. Gelukkig voor mij kon ik enkele maanden voor de bruiloft oefenen, dus nu ga ik wat tips geven over hoe je kapsels huwelijk 2018 kunt maken, terwijl ik mijn eigen kapsel maak voor mijn grote evenement.

Hier zijn enkele nuttige tips die u moet weten, zodat u er geweldig uitziet met uw haar op uw trouwdag:

1. Het eerste wat ik deed, was het verzamelen van informatie over het doen van kapsels. Met andere woorden, ik heb wat onderzoek gedaan, zodat ik gebruik kan maken van de kennis die ik heb opgedaan voor mijn grote dag. Ik heb mijn onderzoek ongeveer 5 maanden voorafgaand aan mijn bruiloft gedaan, zodat ik ervoor kan zorgen dat ik voldoende informatie verzamel. Ik heb gebruik gemaakt van alle middelen die ik heb met mijn. Ik heb wat online-surfen gedaan voor een aantal haarwebsites en ik heb alle nieuwste nummers van trouwmagazines gescand op ideeën. Ik zocht naar enkele foto’s van modellen met een vergelijkbare vorm van het gezicht als de mijne en observeerde de kapsels die ze op de foto’s droegen. Ik heb dit gedaan zodat ik zorgvuldig het juiste kapsel kan kiezen dat mijn gezicht zal complimenteren en niet zomaar willekeurig welke stijl zal kiezen.

2. Het volgende deel van mijn avontuur was om te gaan winkelen voor bruiloftshaaraccessoires die ik nodig zou hebben om mijn haar te doen. Ik heb wat krullen, tiara’s, haarspelden, haarclips en zo ongeveer alles waar ik gebruik van kan maken.

3. Zoals geadviseerd door “whichbridal mijn geweldige trouwblog”, heb ik minstens 3 keer per maand aan het oefenen gestudeerd. Ik speelde met mijn accessoires en nam de kapsels over van de modellen die ik in mijn onderzoek heb gezien. Ik deed een beetje make-up en stelde mezelf voor op de bruiloft. Als de stijl niet goed aanvoelt, ga ik meteen voor een andere haarstijl. Ik merkte op welke stijlen goed zijn en welke niet.

4. Sinds vanavond is de avond voor mijn huwelijk, wat ik ga doen is mijn haar wassen en de natuurlijke oliën van mijn haar laten opbouwen. Dit proces zal me helpen ervoor te zorgen dat mijn krullen tijdens de gehele huwelijksceremonie zullen standhouden. Het aanbrengen van haarconditioner is niet nodig. Ik zal gewoon mijn haar laten en mijn schoonheid later opsnuiven.

5. Ik kies voor een gekruld kapsel op mijn trouwdag dus tegen de tijd dat ik morgen op zal staan, ga ik mijn haar krullen met behulp van de krultang door delen van de haren aan de basis van mijn nek te nemen en langzaam mijn kant op te werken bovenop. Daarna ga ik de krul vasthouden met behulp van krulspelden en een beetje haarspray aanbrengen. Zodra alle delen van mijn haar gekruld zijn, wacht ik een paar minuten en verwijder alle krulspelden en bereid mijn weg naar de kerk voor op het grote moment.

Je eigen kapsel doen is zo gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is uzelf te wijden aan het transformeren van uw haar in een prachtig meesterwerk dat door iedereen op uw huwelijksdag zal worden aanbeden. En door de tips te volgen die ik hierboven heb genoemd, zul je zeker een geweldige look hebben waar je zeker trots op zult zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *